2012-11-14

Ungdomarna i Norrbotten kräver avgång av LRF’s vd


LRF Ungdomen i Norrbotten höll ett medlemsmöte igår kväll med anledning av årets uppstickarpris som gick till Qibbla Halal. De är eniga om att företaget är väl värda vinnare till priset enligt de kriterier som juryn hade att tillgå.

- Det vi inte kan ställa oss bakom är att Anders Källström, VD för LRF koncernledning satt med och godkände utmärkelsen. Det känns som ett hån mot våra medlemmar. Vi anser att det inte faller under LRFs livsmedelstrategi ...


Det skriver kritiska LRF ungdom i Norrbotten i inledningen av sitt pressmeddelande den 14 november 2013.
Läs hela pressmeddelandet genom att ladda ned denna pdf:
Ungdomarna i Norrbotten kräver avgång av LRF:s vd (.pdf)

Utskriftsvänlig sida

Svenska ÄggSvensk Fågel
Fjäderfä Logga in...
Copyright© 2008. Alla rättigheter förbehålles.